Review loc de joacă indoor: Magic Playground
Cu frigul ăsta, tare greu găsești niște activități interesante, în afara casei, pentru copii mici. Așa că locurile de joacă de interior sunt o opțiune bună. Știu că există părerea că locurile de joacă sunt pline de microbi și viruși, dar eu trec peste asta. Am tot văzut câteva în ultima perioadă și mi-am dat seama că tare mi-ar fi prins bine niște review-uri, pe care să le fi găsit înainte de a pleca la drum. De exemplu, ce bine era să fi citit una-alta despre acest Magic Playground.
Am plecat cu multe speranțe spre “cel mai nou, mai mare și mai modern loc de joacă din București”. Bine, și cu ceva rezerve, nu mă așteptam să fie chiar cel mai cel, pe principiul “la pomul lăudat să nu te duci cu sacul”.
A fost cam așa: ok, dar nu ne vom mai întoarce curând, poate doar forțați de împrejurări.
Ce mi-a plăcut
- Au o mini trambulină (sau saltea) transparentă, cu apă. Copiii pot sări pe ea și să vadă cum se mișcă apa înăuntru.
- Au multe jucărioare (mașinuțe) de joacă potrivite pentru copiii de 1-3 ani
- Au o zonă gen magazin cu fructe și legume și coșulețe
- Au diverse zone tematice – castel, pompieri, se poate urca pe scari la etaj. De exemplu, în castel au la etaj o cameră cu pat și băncuță, se poate privi de sus, ca din balcon – fetei i-a plăcut mult asta
- Nu era foare aglomerat, deși am prins și o zi de naștere
- Au mașinuțe care funcționează cu fise, în prețul unei intrări am primit și 6 fise. Se pot cumpăra extra fise, pentru 5 lei/fisa (scump, pentru motivele pe care le enumăr mai jos).
- Zona cu labirint de cățărat este potrivită și pentru copii mai mici, mi s-a părut foarte accesibilă, din acest punct de vedere.
- Există o cameră Lego cu măsuțe mici și piese Lego. Dar nu e ceva extraordinar, câteva măsuțe, fragmente de lego, piese disparate. Cred că de-astea au cam toți copiii acasă.
Ce nu mi-a plăcut
- La intrare nu îți spune nimeni nimic – te îndrumă la etaj și aici ești pe cont propriu. Unde pui hainele, ce e cu fisele alea (eu citisem pe net, înaine), ce camere sunt, pentru ce vârste, unde se poate mânca – mai ales pentru cei mici. Am văzut că și părinții care veniseră la ziua de naștere erau cam derutați.
- Fisele sunt multe, timpul pe care îl primești pentru ele este foarte scurt. Mașinuțele funcționează cam un minut și e foarte frustrant. Vreo două fise le-am pierdut pentru că nu a pornit o mașinuță, iar trenulețul pe șine s-a oprit după câteva secunde de funcționare. Super frustrant.
- Pe jos este, cam peste tot mochetă, nu materialul de cauciuc ce se găsește în mod frecvent în astfel de locuri. Nu e deranjant, dar îmi creează senzația că nu se poate curăța eficient cum se curăță un cauciuc.
- În camera din castel patul era amenajat cu cearceaf și e clar că toți copiii l-au testat, îmi crea o senzație ciudată.
- Jucăriile erau complet nefuncționale și neigienizate.
- Personalul era total dezinteresat. Niciun zâmbet, nicio vorbă, nicio privire. Nici nu îți venea să te apropii de oamenii de la locație. Probabil erau mai concentrați pe invitații de la petrecere, dar poate că eram o clientă care ar fi vrut să prospecteze locul pentru o viitoare petrecere.
- Toaleta este total neadaptată la copii, m-am chinuit grozav să schimb pampersul, pentru ca spatiul era destul de mic.
- În toboganul de la labirintul modular aterizarea nu e sigură. Fata mea a luat super viteză, dar nu avea spațiu suficient de aterizare, s-a speriat și nici nu s-a mai dat a doua oară. Ar fi fost mult mai ok să aterizeze într-o piscină cu bile.
- În zona de joacă de sus, unde copiii urcau pe scări, era foarte, foarte cald. Aerul era irespirabil. Nesănătos de cald. Noroc că nu era nimic interesant – multe jucării stricate.
Senzatia generală este mai mult contra, decât pro. Mă așteptam să văd, la așa reclamă, ceva modern, cool, cu oameni veseli și frumoși. Am rămas cu o senzație de improvizat. Ceva de genul am avut în plan să facem ceva frumos și ne-a ieșit un loc de mediocru.
Photo By: arhiva personala